Δωρεάν παράδοση σε έως 60' - Ελάχιστη παραγγελία 3€

ΚΑΛΑΘΙ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ
ΜΕΡΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
ΚΟΣΤΟΣ DELIVERY
ΕΚΠΤΩΣΗ
ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!

Αξία πλαστικής τσάντας

ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ -30%

0

0

ΔΩΡΑ TERRANATION

Όροι & Προϋποθέσεις καμπάνιας Καλοκαίρι με το eKiosky's – ΔΩΡΑ TERRANATION

Κάθε παραγγελία σου άνω των 9€ στο ekioskys.gr (εξαιρούνται τα καπνικά είδη), από 13/07 έως και 31/08, προσμετράται στην ενέργεια Καλοκαίρι με το eKiosky’s και λαμβάνεις δώρα Terranation ως εξής:

 • Με την 1η αγορά στο www.ekioskys.gr άνω των 9€ (πλην καπνικών) και με τη χρήση του κουπονιού doronisi στο πεδίο τα κουπόνια μου, λαμβάνεις δώρο μανταλάκια RIMA από την Terranation. Το ταξίδι σου μόλις έχει ξεκινήσει.
 • Πραγματοποιώντας 3 ακόμα παραγγελίες, άνω των 9€ (πλήν καπνικών), στο www.ekioskys.gr θα λάβεις email με έναν μοναδικό κωδικό κουπονιού. Χρησιμοποιώντας τον κωδικό αυτό, στο πεδίο "Τα Κουπόνια μου" στην επόμενη παραγγελίας σου άνω των €9, θα λάβεις δώρο μία τσάντα μεταφοράς NUI KOPU από την Terranation. 
 • Φτάνοντας τις 7 παραγγελίες άνω των 9€ (πλην καπνικών) στο www.ekioskys.gr από το ξεκίνημα του ταξιδιού σου στα Δωρονήσια, θα λάβεις email με έναν ακόμη μοναδικό κωδικό κουπονιού. Χρησιμοποιώντας τον κωδικό αυτό, στο πεδίο "Τα Κουπόνια μου" στην επόμενη παραγγελίας σου (8η), άνω των €9, θα λάβεις δώρο μία τσάντα θαλάσσης ΙΚΑ KOPU από την Terranation. 
 • Συμπληρώνοντας 12 αγορές άνω των 9€ (πλην καπνικών) στο  www.ekioskys.gr θα λάβεις email με τον τελευταίο μοναδικό κωδικό κουπονιού. Χρησιμοποιώντας τον κωδικό αυτό, στο πεδίο "Τα Κουπόνια μου" στην επόμενη παραγγελίας σου (13η), άνω των €9, θα λάβεις δώρο μία καρέκλα παραλίας TUNA TUKU PLUS από την Terranation, ολοκληρώνοντας το καλοκαιρινό σου ταξίδι με το eKiosky’s. 

 

 1. Ισχύει για αγορές άνω των 9€ (πλην καπνικών) ανά παραγγελία
 2. Ισχύει για αγορές μέσω του www.ekioskys.gr μονο για εγγεγραμμένους χρήστες τους ekioskys.gr
 3. Δεν αφορά σε αγορές ως επισκέπτες, από τηλεφωνικές παραγγελίες ή απο site τρίτων
 4. Ο χρόνος αποστολής του κωδικού στο email μπορεί να χρειαστεί εώς και 36 ώρες χωρίς να επηρεάσει τη διαδικασία των δώρων.
 5. Τα κουπόνια μπορούν να εξαργυρωθούν μόνο με την ταυτόχρονη καταχώρηση παραγγελιών άνω των 9€ εκτός καπνικών ειδών.
 6. Οι παραγγελίες των 9€ δεν χρειάζεται να πραγματοποιηθούν συνεχόμενες, αλλά πρέπει να λάβουν χώρα μέχρι την ολοκλήρωση του διαγωνισμού, στις 31.08
 7. Σε περίπτωση εξάντλησης κάποιου από τα δώρα, ο διαγωνισμός θα συνεχιστεί με τα υπόλοιπα και η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αντικαταστήσει το προϊόν που εξαντλήθηκε με κάποιο άλλο.
 8. Σε περίπτωση απώλειας του μοναδιαίου κωδικού θα πρέπει να στείλετε email στο cs@ekioskys.gr από το email που είστε εγγεγραμμένος και τηρείτε τις παραγγελίες στην πλατφόρμα, ώστε να επικοινωνήσει κάποιος εκπρόσωπός μας και να λάβετε εκ νέου κωδικό κατόπιν συνεννόησης.
 9. Η ισχύς του κάθε κουπoνιού λήγει μετά από μία (1) παραγγελία
 10. Το κάθε δώρο δεν ανταλλάζετε με χρήματα

 

 

Τα δώρα θα παραδίδονται ταυτόχρονα με την αντίστοιχη παραγγελία που περιέχει το κουπόνι δώρου. Σε περίπτωση εξάντλησης των αποθεμάτων θα έρχεται σε επικοινωνία μαζί σου το τμήμα customer service για να οριστεί ο χρόνος και ημερομηνία παράδοσης του δώρου.

Για οτιδήποτε χρειαστείς, επικοινώνησε με το 211 10 50000.