Δωρεάν παράδοση σε έως 60' - Ελάχιστη παραγγελία 3€

ΚΑΛΑΘΙ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ
ΜΕΡΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
ΚΟΣΤΟΣ DELIVERY
ΕΚΠΤΩΣΗ
ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!

Αξία πλαστικής τσάντας

ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ -30%

0

0

Καλοκαίρι με το ekioskys.gr

Με κάθε αγορά σου άνω των 9€ στο ekioskys.gr, από 24/06 έως 30/06, παίρνεις ΔΩΡΟ ένα Ριχτάρι-Παρεό πολλαπλών χρήσεων. Πώς; Μπαίνεις στο www.ekioskys.gr, κάνεις ηλεκτρονικά την παραγγελία σου, ελάχιστης αξίας 9€ (Εξαιρούνται οι κατηγορίες των καπνικών), και αφού μεταβείς στην σελίδα “Ολοκλήρωση παραγγελίας” εισάγεις τον κωδικό freesummer στο πεδίο “Τα κουπόνια μου", πατάς το κουμπί “Προσθήκη" και βρίσκεις στο καλάθι σου το Ριχτάρι-Παρεό με μηδενική χρέωση.

 

 Ο  κωδικός κουπονιού  ισχύει από 24/06/2020 μέχρι και 30/06/2020 και μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο από εγγεγραμμένους χρήστες που θα τοποθετήσουν online παραγγελία ελάχιστης αξίας 9€ . Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον ίδιο κωδικό Maximum 2 φορές (1 φορά ανά παραγγελία).

 Η επιλογή χρωμάτων και σχεδίων είναι τυχαία και καθορίζεται  από την εκάστοτε διαθεσιμότητα του καταστήματος εξυπηρέτησης. Η ισχύς του ΔΩΡΟΥ είναι μέχρι 30/6 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Eάν έχεις κουπόνι* και δεν είσαι εγγεγραμμένος χρήστης θα πρέπει να ακολουθήσεις την εξής διαδικασία:

 

  1. Πατάς το κόκκινο κουμπί Είσοδος/Εγγραφήστο πάνω δεξιά μέρος της αρχικής σελίδας
  2. Στο παράθυρο που ανοίγει πατάς το κόκκινο κείμενο, στο κάτω μέρος, που αναγράφει Κάνε εγγραφή τώρα
  3. Προχωράς κανονικά τη διαδικασία της εγγραφής, με επιβεβαίωση του κινητού τηλεφώνου καθώς και του email που θα σου σταλεί αμέσως μετά
  4. Αφού εγγραφείς, στην αρχική σελίδα πρόσθεσε τη διεύθυνση σου και προχώρα με το κουμπί Παράγγειλε τώρα
  5. Διάλεξε ό,τι προϊόντα θες για την παραγγελία σου ελάχιστης αξίας 3€ (τα καπνικά προϊόντα δεν συμμετέχουν στην ελάχιστη παραγγελία των 3€)
  6. Στην οθόνη επιβεβαίωσης παραγγελίας, πρόσθεσε τον κωδικό σου στο πεδίο "ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΜΟΥ" και πάτα το κουμπί ΠΡΟΣΘΗΚΗ.

 

Δες οτι η τιμή είναι με έκπτωση και είμαστε έτοιμοι να παραλάβουμε την παραγγελία σου! (στην περίπτωση κουπονιού για μάσκες η έκπτωση είναι 100% και το κόστος μηδενικό)

Για οτιδήποτε χρειαστείς, επικοινώνησε με το 211 10 50000.