Κάθε παραγγελία παραδίδεται με απόλυτη συνέπεια στον χώρο σου ή στο σημείο που θα μας υποδείξεις από εξιδεικευμένο προσωπικό της eKioskys, με μηδενική επιβάρυνση.

 

Πολιτική χρέωσης: ελάχιστο ποσό παραγγελίας 5€ - πλην των καπνικών.

Παραδόσεις: εντός Αττικής

 

Σου δίνουμε όλες τις επιλογές, ώστε να πληρώσεις για την παραγγελία σου με τον τρόπο που σε εξυπηρετεί καλύτερα:


1. Με μετρητά κατά την παράδοση
Μπορείς να πληρώσεις με μετρητά στον άνθρωπο που θα σου παραδώσει την παραγγελία σου.


2. Με κάρτα κατά την παράδοση
Οι άνθρωποί μας έχουν μαζί τους τερματικό POS, οπότε μπορείς, εάν θέλεις, να πληρώσεις και με κάρτα.


3. Με κάρτα online
Μπορείς να πληρώσεις την παραγγελία σου online με κάρτα, με απόλυτη ασφάλεια. Επιλέγεις απλώς, κατά την παραγγελία σου μέσω του eKiosky's, πληρωμή «ηλεκτρονικά» με κάρτα. Η διαδικασία παραμένει στη σελίδα της eKiosky's και η συναλλαγή γίνεται μέσω της EveryPay*.


*Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η EveryPay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS). Όλες οι υπηρεσίες της EveryPay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA, MasterCard & American Express. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή.

newsletter icon
Ενημερώσου για τις προσφορές μας
Σου στέλνουμε στο mail όλα μας τα νέα και τις προσφορές μας, ώστε να μη χάνεις τίποτα απ’ ό,τι σε ενδιαφέρει.